Welkom in ons Gastenboek!

Welkom bij het gastenboek van Travel Experts in Pulle. U kan hier al uw ervaringen met Travel Experts neerpennen of een woordje uitleg geven bij de reis die u gedaan heeft.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Afra, 17. jul, 2013
Chris, Carol, Laurence en ikzelf zijn naar Kopenhagen geweest voor een citytrip van 5 dagen. Zeer positieve ervaring met Dave Rijmen van Travel Experts. Persoonlijke service en Dave staat altijd paraat en zoekt alles op.Geeft ook aanvullende informatie. Echt aan te raden!!!
E-mail:
Geschreven door Kinsey, 18. jun, 2013
Voor een stage naar Sint-Maarten heeft Dave alles perfect geregeld. Hij vond tickets meer dan 2x goedkoper dan we zelf vonden en heeft alles snel geregeld. Ook toen voor de terugkomst toen onze vlucht gecancelled werd, kwam hij meteen met een alternatief. Hierdoor was het probleem al opgelost voordat we zelf wisten dat er een was. Zeer goede service.
Geschreven door Niels en Jill, 6. jun, 2013
Wij kunnen alleen maar uitgesproken positief zijn over onze ervaring met Dave Reymen van Travel Experts!!!!
Zeer persoonlijke service, steeds bereikbaar voor kleine of grote vragen, alles op maat en zoals gewenst, veel moeite gedaan om onze vakantie tiptop te regelen met de beste vluchturen, de leukste uitstappen tegen een verminderd tarief. Bovendien kregen we de tickets persoonlijk afgeleverd en nog wat interessante extra aanvullende informatie!!
Dankuwel.
E-mail:
Geschreven door Stef, 19. mei, 2013
Lennert en ik zijn 2 weken op visvakantie geweest naar Denemarken. Bedankt om alles perfect te regelen. In totaal 18 kg gefileerde platvis en kabeljauw gevangen. Met Travel experts hebben we zeker en vast al niet achter het net gevist!
E-mail: